Thermische technologie in strijd tegen corona

Temperatuur screening door Trigion

Temperatuur screening

Verhoogde lichaamstemperatuur kan een indicatie zijn voor een virale infectie. Met een temperatuur screening kan u deze personen detecteren.

Densiteitscontrole met thermische camera door Trigion

Densiteitscontrole

Met een densiteitscontrole meet u het maximum aantal personen in uw winkel of gebouw. Eenvoudig in te stellen en u bent zeker van een nauwkeurige meting.

Masker detectie met thermische camera door Trigion

Masker detectie

Met de 'masker detectie' optie kan u makkelijk alle soorten mondmaskers detecteren en bezoekers zonder mondmasker hier attent op maken.

Het coronavirus houdt iedereen in zijn greep. De hele maatschappij moet zich aanpassen naar een nieuwe manier van leven en ondernemen om de verspreiding van het virus te beperken. Om te kunnen voldoen aan de nieuwe maatregelen omtrent social distancing, biedt Trigion thermische technologie aan.

Thermische technologie

Door het combineren van bewakingsdiensten met technologie en artificial intelligence, wordt het voor u eenvoudiger om o.a. de nieuwe toegangs- en bezettingsmaatregelen te handhaven. Én nog belangrijker, door thermische technologie kan u voorkomen dat een potentieel besmette bezoeker of medewerker het gebouw betreedt. 

Bovendien kan u de thermische camera’s gebruiken voor verschillende toepassingen en aansluiten op uw bestaand badge of bewakingssysteem. Ontdek hierboven de verschillende toepassingen en mogelijkheden.

INFORMATIE OF DEMO AANVRAGEN