Security

  • Gecertificeerde agenten
  • Sinds 1999
  • Voorstellen op maat
  • Jong, dynamisch & flexibel
  • +500 agenten ter beschikking
  • 24/7 snelle respons & actie

Trigion verzekert u van een veilig gevoel.

Trigion is een jonge en dynamische bewakingspartner die de noden van de maatschappij in kaart brengt en deze ook steeds op een flexibele en vernieuwende manier probeert te beantwoorden. Wij zorgen ervoor dat we onze agenten en systemen en uw beveiligingsbeleid verbinden tot een nieuw en flexibel concept.  (Lic. 16.1042.10 Trigion voldoet aan art. 9. KB 12 november 2017 inzake verzekeringen.)

Onze diensten

Facilicom, Trigion, beveiliging, bewakingsfirma, beveiligingsfirma, beveiligingsbedrijf, security bedrijven, bewakingsagent, veiligheidsagent, beveiliger

Bewakingsagenten

Van statische en mobiele bewaking tot receptiediensten en dronewering. Onze agenten worden getraind in verschillende disciplines en sectoren. U kan op beide oren slapen en uw bewaking overlaten aan Trigion. Wij zorgen ervoor dat wij de juiste mensen naar de juiste plek sturen.

Facilicom, Facilicom Solutions, facility management, facilitaire dienstverlening, concepten, core business, bedrijf, organisatie, integrale dienstverlening, maincontract, security, catering, gebouwenonderhoud, schoonmaak, receptie, groenonderhoud, hvac, management, coördinatie, gebouwbeheer, beveiliging, spoc, kwalitatief, financieel, quick scan, verhuiscoördinatie, inventaris, renovatiewerken, operationele ondersteuning, mailroom, warehouse, service desk, conciërgie, RespondR, Happy Or Not

Security Solutions

Om onze agenten bij te staan, implementeren wij afhankelijk van uw type site en noden allerhande bewakingssystemen. Zo voorzien wij onze agenten met ogen op hun rug en blijven we alert, zowel ter plaatse als op afstand.
 

Facilicom, Trigion, beveiliging, bewakingsfirma, beveiligingsfirma, beveiligingsbedrijf, security bedrijven, facilitaire dienstverlening, beveiliger, facilitaire dienstverlening, beveiliger, facilitaire dienstverlening, bewakingsdienst, beveiliging inhuren, beveiliging bedrijven, professionele bewakingsagenten, clusterbewaking, veiligheidsagent, beveiliger, alarmsysteem, camerabewaking, bewakingscamera, beveiligingscamera, draadloos alarmsysteem, camerabeveiliging, buitencamera, bewaking, camerasyste audits

Consulting & Audits

Bent u benieuwd hoe uw organisatie en medewerkers scoren op vlak van bewaking en security awareness? Op basis van een audit van de huidige situatie en procedures, doen onze beveiligingsexperts aanbevelingen en stellen samen met u een implementatieplan op.

Thermische technologie

Thermische Technologie

Door het combineren van bewakingsdiensten met technologie en artificial intelligence om o.a. de nieuwe toegangs- en bezettingsmaatregelen te handhaven. Door thermische technologie kan u voorkomen dat een potentieel besmette bezoeker of medewerker het gebouw betreedt. 

Waarom kiezen voor Trigion?

Samen kijken we wat uw organisatie nodig heeft en maken we een voorstel op maat. Onze bewakers verdiepen zich in uw branche en specifieke wensen en werken solution driven zodat ze u altijd de beste service kunnen bieden. Agenten kunnen het verschil maken in een cruciale situatie. Net daarom besteden wij extra aandacht aan de screening en opleiding van onze bewakingsagenten. Bovendien zoeken wij steeds naar de juiste match voor onze klanten. Om een snelle en efficiënte communicatie en planning te garanderen, opteren wij voor een flexibele operationele structuur. Zo werken wij niet met een centrale planningsdienst, maar met één aanspreekpunt (SPOC) per klant. Wanneer de Wet van Murphy optreedt, kan u nog steeds rekenen op onze Flying Agents. Dit zijn hoogopgeleide bewakingsagenten die beschikken over een eigen wagen en tools. Zij treden op bij onverwachte storingen, op vraag van de klant of om controles uit te voeren.

Enkele van onze klanten

Meer weten over de security diensten van Trigion?

Neem contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte

TRIGION BLOG

Zakelijke dienstverlening Facilicom Group

Back to work in de nieuwe 1,5m maatschappij

Hoe de terugkeer naar de werkplek verloopt, is voor elke organisatie anders. Wat wel vaststaat, is dat Facilicom je kan helpen om deze terugkeer veilig, vlot en hygiënisch te laten verlopen.

Food & Industrie Havens & luchthavens Overheid Security

Wat bij terreurdreiging?

Uit een recent rapport over de werking van de federale politie is gebleken dat er onvoldoende personeelsreserve is om een verhoogd dreigingsniveau op te vangen. De bijdrage van de privé-bewakingssector wordt hierin dan ook steeds belangrijker. 

Security

10 stappen naar een veilige werf

Elke dag gebeuren er 7 werfdiefstallen in België. Je kan dan maar beter voorkomen dan genezen. Met deze 10 stappen helpt Trigion je naar een veilige werf. 

Facilicom Group

Dit was de Belfius EuroHockey 2019

Van 16 tot 25 augustus ging op de Wilrijkse Pleinen het Belfius EuroHockey 2019 toernooi door. Facilicom Group Belgium kon als partner van dit mooie event, 10 dagen lang mee genieten van de unieke, sportieve sfeer. Kijk en geniet mee van onze aftermovie!

Werken bij Facilicom

ONZE MENSEN

De juiste mensen op de juiste plek, dat vinden wij belangrijk. Onze mensen zijn stuk voor stuk een belangrijk onderdeel van onze organisatie en zorgen ervoor dat zowel onze klanten als onze collega’s elke dag met een lach op hun gezicht komen werken.


WERKEN BIJ TRIGION?

Werken bij Trigion betekent werken bij een moderne, informele werkgever waar persoonlijke ontwikkeling en ambitie voorop staan. Je komt terecht in een dynamische omgeving gevuld met leuke collega’s die jou snel thuis laten voelen.

  • Informele sfeer
  • Interne mobiliteit
  • Betrouwbare en familiale werkgever
  • Internationaal karakter