Werken bij Facilicom Solutions

Facility/Hospitality Coördinator regio Brussel

Brussel
Facility Management / Medewerker Voltijds 1550

Als Facility/hospitality coördinator kom je terecht bij onze klant in Brussel. Voor die klant ben jij het aanspreekpunt voor facilitaire disciplines. Je staat in voor de planning en coördinatie van facilitaire diensten en volgt de activiteiten op rond schoonmaak, groenbeheer, catering, kantoormateriaal en receptie. Taken en verantwoordelijkheden:

  • Je vertaalt alle dagelijkse aanvragen naar concrete acties. Dit kan gaan van het organiseren van een herstelling tot een klachtenbehandeling.
  • Je onderhoudt nauw contact met leveranciers waarbij je de kwaliteit van geleverde service niet uit het oog verliest.
  • Je zorgt door een betrokken houding dat je op de hoogte bent van alle actuele of nieuwe werkzaamheden.
  • Je zorgt ervoor dat het facilitair beheer wordt uitgevoerd volgens vooropgestelde planning, timing en kwaliteit.
  • Je bent verantwoordelijk voor bestellingen voor kantoormateriaal, klein materiaal, …
Lees meer Solliciteer

Facility Support Officer regio Huizingen

Huizingen
Facility Management / Medewerker - Administratie Voltijds 1543

Als Facility Support  Officer kom je terecht bij één van onze klanten in HuizingenJe bent verantwoordelijk voor de dagdagelijkse technische vragen van de externe/interne klanten en de nodige opvolging in nauw overleg met Facility Manager. 

Lees meer Solliciteer

Facility Support Officer regio Zaventem

Zaventem
Facility Management / Medewerker Voltijds 1427

Als Facility Coördinator kom je terecht bij één van onze klanten in Zaventem.Je bent verantwoordelijk voor de dagdagelijkse technische vragen van de externe/interne klanten en de nodige opvolging in nauw overleg met Property Manager. 

Lees meer Solliciteer

Spontane sollicitatie Facility medewerker

België
Facility Management / Medewerker - Spontaan Voltijds 183

Vind je niet meteen wat je zoekt in onze vacaturelijst? Maar heb je wel de juiste Facilicom drive? Ben je klantgericht en help je mensen met de glimlach verder? Stuur ons dan gerust je CV en/of motivatiebrief door. Wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerd medewerkers om onze facility teams over heel België te versterken.Als Facility Coördinator kom je terecht bij één van onze klanten. Voor die klant ben jij het aanspreekpunt voor facilitaire disciplines. Je staat in voor de planning en coördinatie van facilitaire diensten en volgt de activiteiten op rond schoonmaak, groenbeheer, hard services, vending/catering, kantoormateriaal en receptie. Taken en verantwoordelijkheden:

Lees meer Solliciteer