Facilicom Reception Services

  • Jarenlange ervaring
  • Uitgebreide expertise
  • Facilitaire kennis
  • Grote én kleine klanten uit diverse sectoren

onthaal en receptie zoals u het wilt

Laat jij je het liefst welkom heten door een virtuele receptionist? Word je graag de hand geschud door een high-end hospitality receptionist? Of word je toch liever op de klassieke manier ontvangen? De keuze ligt volledig in jouw handen. 

Facilicom Reception Services biedt in samenspraak met jou verschillende concepten en ideeën aan. Na een scan van het receptieproces, bepalen we samen wat de beste optie is voor jou en je gasten om tot een unieke beleving te komen. We kijken naar elementen zoals bezoekersregistratie, parkingbeheer, conciërgediensten, toegangsmogelijkheden, signalisatie, …

Onze 3 receptieconcepten

Dynamic Reception

DYNAMIC

Je gasten dynamisch tegemoetkomen.

Dit concept biedt gastvrijheid van topniveau. Onze receptionist(e) verwelkomt je gasten met de glimlach en met oog voor detail, maar dan aan een kleinere of zelfs geen desk. Dit maakt de ontvangst van je bezoekers dynamischer en proactiever: een écht visitekaartje van je bedrijf.

Virtual Reception

VIRTUAL

Je gasten ontvangen door een VR-receptionist.

We ontvangen jouw gasten via een virtuele receptionist(e). In de ontvangstruimte plaatsen we een kiosk met live feed gastheer of –vrouw vanuit een centrale locatie die jouw gasten meteen zal helpen. Een combinatie tussen de virtuele en de klassieke receptie is ook mogelijk.

High-End Reception

HIGH-END

Je gasten verwelkomen
in stijl.

Vind jij het belangrijk dat de receptionist je gasten de hand schudt, hen persoonlijk naar de wachtruimte of vergaderzaal begeleidt en zijn jas aanneemt? Ook mogelijk. Wij bestaan sinds 2004 en onze visie is nog steeds hetzelfde: van onze receptionisten echte gastheren en –vrouwen maken.

En we kunnen nog meer

Integrated Visitor Experience

Integrated Visitor Experience

Met veel plezier en expertise ontwikkelen wij een concept van A tot Z, op maat van jouw onderneming. Rekening houdend met technologie en innovatie. En wij gaan graag een stapje verder: wij geven graag advies en verbetervoorstellen voor het herinrichten van je parking, je vergaderzalen, enz.

5 Star service Facilicom Reception Services

5 Star Service

Je gasten nóg meer luxe bezorgen! Hiervoor hebben we een on site service pakket ontwikkeld waarbij we extra’s aanbieden zoals een strijkdienst en droogkuis, je auto laten wassen op de parking of zelfs een klein cadeauwinkeltje met Bongo-bons, cava, bloemen enzoverder. Volledig naar jouw wensen en behoeften.

UW RECEPTIE OF ONTHAAL UITBESTEDEN?

Cover van de whitepaper Hospitality Hosts

De toekomst slim onthaald

 

De Hospitality Hosts of receptionisten 2.0 die Facilicom opleidt, fungeren als een gastheer of -vrouw die gasten hartelijk en veilig verwelkomt. Tegelijk nemen zij flexibel allerhande andere taken op binnen uw nieuwe manier van werken.

In deze whitepaper gaan we dieper in op welke bijkomende taken Hospitality Hosts opnemen en hoe Facilicom hen op die nieuwe rol voorbereidt.

Zakelijke dienstverlening KMO's Facilicom Solutions

Integraal Facility Management is kiezen voor kostenoptimalisatie

Meer en meer organisaties kiezen ervoor om hun facilitaire diensten door een toegewijde partner te laten beheren of in te richten. Naast het gemak, is kostenoptimalisatie vaak de doorslaggevende factor om faciliteiten uit te besteden of te laten beheren. Facilicom Solutions is de divisie onder Facilicom Group Belgium die zich specialiseert in (integraal) Facility Management.

Zakelijke dienstverlening Food & Industrie Hospitality & Leisure Havens & luchthavens Overheid Retail Zorg KMO's Facilicom Solutions

Virtuele receptie, da's live en persoonlijk

Ben je nu een KMO in een bedrijvenpark of een grote speler in de haven, onze virtuele receptioniste is inzetbaar op elke site. En laat die veelzijdigheid nu net het grootste voordeel zijn. Ontdek ons Virtuele receptie concept in deze blogpost.